November 21, 2020

Kaikki hyvin Oslossa

oslo

Meillä päättyi eilen 10pv karanteeni. Jeeee!!! Tämä tarkoitti siis sitä, ettemme ole oikeastaan voineet tehdä mitään. Ulkona ollaan toki oltu lasten kanssa, mutta aina niin ettei puistoissa esim muita ole ollut. Turvavälit pidetty muihin liikkujiin yms.


Tänään aiotaan ottaa hieman ilo irti ja käydä tyttöjen kanssa kahvilassa, kun T pelissä. Täällä on siis tällä hetkellä halliin pääsy kielletty, eli pelit pelataan tyhjälle hallille. Mun täytyy myöntää etten tiedä tarkalleen kuinka paljon tartuntoja täällä esimerkiksi tällä hetkellä on, mutta maskia käyttää lähes kaikki. Kaikissa kaupoissa ja ravintoloissa on maskisuositus tai -pakko. Ihmiset käyttävät myös ulkona kaupungilla olleessaan ja jopa lenkillä.Täällä on ollut todella masentavaa ilmaa, mutta niin kuulemma Suomessakin. Ensiviikolla pitäisi olla aurinkoisempaa, onneksi! Mulla on ensiviikolla ma-ke koulupäivät etänä. En oikein tiedä miten ne saan hoidettua lasten kanssa, mutta katsotaan!:D Tiistaina meidän pitäisi päästä myös muuttamaan meidän oikeaan asuntoon. Tällä hetkellä olemme siis todella lähellä keskustaa, mutta muutamme aivan jäähallin viereen niin ei tarvitse miettiä autoa ollenkaan. Ei meidän toki nytkään ole tarvinnut miettiä, kun T liikkunut noilla kaupungin sähköskoottereilla.

Kuvissa näkyy muutamat paikat joita olemme käyneet katsastamassa tässä karanteenin aikana. Taisimme tehdä tämän "turistikierroksen" sunnuntaina ja siis täällä ei liikkunut kukaan silloin. Ei siis kukaan. Täällä on kaupat kiinni sunnuntaisin toki, joka voi vaikuttaa asiaan ja satoi vettä aika paljon...:D Mutta joo saatiin kyllä rauhassa katsella paikkoja kun ei tarvinnut miettiä muita ihmisiä!


Mutta eipä mitään! Tässä pieni katsaus eletystä ajasta täällä Oslossa. Tämän jälkeen saattaa olla enemmän kerrottavaa ja kirjoitettavaa kun pääsemme vapaammin liikkumaan.


Pia