• Pia

Pia Taimi Visuals blogi

Muutamat ovat ehdottaneet että alkaisin taas kirjoittamaan blogia ja tässä nyt ollaan. Ensin pohdein kovin että mitä minun nyt sitten tulisi kirjoittaa?! Arjestani? Kuvauksesta? Päädyin siihen että eihän mun tarvitse kategoroida tätä mitenkään. Voin kirjoittaa siitä mistä milloinkin olisi asiaa ja mikä olisi ajankohtaista.

Olen tosiaan Pia, kohta 28-vuotias kahden tytön äiti ja vaimo. Vaikka ikää on vielä melko vähän (mielestäni;D), niin elämänkokemusta on aika paljon. Olen jäänyt 16-vuotiaana Suomeen, kun perheeni muutti Italiaan isäni töiden perässä. Nuori vastarakastanut tyttö, joka oli päässyt juuri parturi-kampaajakouluun ja tähtäsi unelma-ammattiinsa tanssijaksi. Edelleen kun mietin tätä, niin olen siitä mielettömän onnellinen että vanhempani siihen suostuivat. Ei ole helppoa jättää nuorukaista yksin Suomeen. Toki vanhemmillani ei ole oikeastaan milloinkaan ollut huolta minusta, että missä perjantai- tai lauantai-illat vietin. Vastaus oli lähes aina tanssikoululla, tai poikaystävän(nykyään mieheni) luona/kanssa. Myös mieheni oli erittäin sitoutunut omaan lajiinsa, joka vei kaikki illat ja viikonloput. Olimme siis melko tasapainoinen pari omine harrastuksineen, johon sitouduimme 100%:sti.


Olin siis itse 14 (tai täytin melkein heti 15) kun aloimme seurustella. Edelleen olemme siis yhdessä ja matkaan olemme saaneet kaksi ihanaa ja täydellistä lasta. Olemme asuneet kolme kertaa ulkomailla sekä Vaasassa ja Helsingissä. Palasimme takaisin kotiin eli Poriin, viime vuoden tammikuussa. Kun tieto muutosta vahvistui, alkoi pohdinta "Mikä minusta tulee isona?" Olin ollut lähes 5 vuotta kotona lasten kanssa, eikä vanha työ tuntunut siltä jonka pariin tahdoin palata.


Sain mieheltäni hyvän kameran (canon 6D) hääpäivälahjaksi kesällä 2017, jolloin kuvaus alkoi kiinnostaa oikein kunnolla. Olen aina ihaillut valokuvaajan työtä ja luomista, ja kaikki tämä Valokuvaus Nellyn ansiota, joka kuvasi kaikki perheemme merkittävät hetket. Olenkin laskenut että kävimme hänellä 10 kertaa kolmen vuoden aikana!:D


Tällä tiellä olen ja mielettömän kiitollinen siitä!<3 Rakastan luoda ja ideoida uutta ja erilaista koko ajan. Haen inspiraatiota monilta eri kuvaajilta, yhdistän ideoita ja toteutan niistä omanlaiseni.


Ihanaa että tulit blogini puolelle!<3 Seuraavaksi kirjoitan valokuvaajaksi alkamisesta:)


Mukavaa viikkoa Sinulle!


Pia

xoxo

55 views

2019 by Pia Taimi Visuals

info@piataimivisuals.com

Gallen-Kallelankatu 26 as 11, Pori, Finland